AoC RM Oyun Stratejileri

 [dv8]_Vezir_


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 29 de julio de 2011
Mensajes:540
Escrito 19 de enero de 2013 - 10:38
http://www.voobly.com/match/view/7792838 Berbat oynayıp ve yenilmeme ragmen 14.19 cage.
Enlace | Responder | Citar
 tkuzun


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 15 de septiembre de 2012
Mensajes:3
Escrito 19 de enero de 2013 - 23:05
benim sorunum kısa bir zaman öncesine kadar lobiden oyuna direk takımları secme yerıne bağlanırken, durup dururken normal age of u açar gibi şeilde açılmaya başladı ve oyuna giremiyorum... voobly sildim baştan kurdum düzelmedi... yardımcı olabilirsen iyi olurdu tek oynadığım oyun bu...
Enlace | Responder | Citar
 MaGNi


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 27 de diciembre de 2010
Mensajes:185
Editado 10 de agosto de 2016 - 17:43 por 2394823
tkuzun wrote:
benim sorunum kısa bir zaman öncesine kadar lobiden oyuna direk takımları secme yerıne bağlanırken, durup dururken normal age of u açar gibi şeilde açılmaya başladı ve oyuna giremiyorum... voobly sildim baştan kurdum düzelmedi... yardımcı olabilirsen iyi olurdu tek oynadığım oyun bu...

Yapman gereken şey vooblyde oyun odasındayken Game-Start at Single Player da olan tiki kaldırmak.

İyi oyunlar.
Enlace | Responder | Citar
 tkuzun


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 15 de septiembre de 2012
Mensajes:3
Editado 10 de agosto de 2016 - 17:44 por 2394823
MaGNi wrote:
Yapman gereken şey vooblyde oyun odasındayken Game-Start at Single Player da olan tiki kaldırmak.

İyi oyunlar.

basit birşeymiş ama çoğu kimse bilmiyor bu sorunu.. sorun çözüldü 2 aydır oynayamıyordum bu kadar basit birşeyden sebep... :D
Enlace | Responder | Citar
 tkuzun


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 15 de septiembre de 2012
Mensajes:3
Escrito 19 de enero de 2013 - 23:19
bi sorum daha olacak bazen oyunun tam başlamış olduğu anda ekran sağ üst tarafa doğru kaymaya başlıyor ve köşede takılı kalıyor ve oyun içinde hiç düzelmiyor.. başladığı anda bu sorun oluyorsa düzelmiyor, olmuyorsa oyun içinde hiç olmuyor... bununda bi çözümü varsa ve cevaplayabilirsen memnun olurum çünkü bazen oyundan çıkmam gerekiyor bu sorundan dolayı..
Enlace | Responder | Citar
 SaoLs


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 6 de agosto de 2012
Mensajes:25
Escrito 20 de enero de 2013 - 00:09
Peki hocam 3 tc ile boomlamak mi yoks 4,5 veya daha fazla tc yaparak boomlamak mi daha iyi?
Enlace | Responder | Citar
 MaRLoN_


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 25 de diciembre de 2012
Mensajes:11
Escrito 20 de enero de 2013 - 00:31
Benim sorunum oyuna girememekle alakalı. Oyunu sorunsuz yükledim. Voobly i açtığımda version 1.0C hatası verdi, hallettim. Voobly oyunun kurulu olduğu dosyayı göremiyordu dedi seçtim onu da hallettim. Sonra 1 2 defa oyun oynadım ama şu an 4 5 denemede de tam oyuna girecekken hata veriyor. Verdiği hata klasik hata raporu gönder, gönderme seçeneği ile beraber. Voobly den taratma yapınca her şey normal gözüküyor eğer yine sorun olursa PC ye reset at yazdı attım. Ama yine değişen bir şey yok. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
Enlace | Responder | Citar
 konko1365


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 19 de enero de 2013
Mensajes:1
Escrito 20 de enero de 2013 - 00:33
bende bir lag sorunu var hangi odaya girsem fp diyorlar multi olayına yeni girdiğimden sorunu da anlamadım oyunlarda hep donuk donuk 5 6 sn sonra komut anlaşılıyor nasıl halledebilirim.
Enlace | Responder | Citar
 MaGNi


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 27 de diciembre de 2010
Mensajes:185
Escrito 20 de enero de 2013 - 00:40
tkuzun wrote:
bi sorum daha olacak bazen oyunun tam başlamış olduğu anda ekran sağ üst tarafa doğru kaymaya başlıyor ve köşede takılı kalıyor ve oyun içinde hiç düzelmiyor.. başladığı anda bu sorun oluyorsa düzelmiyor, olmuyorsa oyun içinde hiç olmuyor... bununda bi çözümü varsa ve cevaplayabilirsen memnun olurum çünkü bazen oyundan çıkmam gerekiyor bu sorundan dolayı..

- Zune diye bir program kullanıyorsan bu programdan yapma olasılığı var.
- Bazı durumlarda mousedanda kaynaklanabilir, bilgisayarı kapat ve mousun fişini çıkar geri tak.
- Ekran sürüklendiği zaman aynı yere doğru sende sürüklemeye çalış, bazen buda sorunu çözüyor.
- Ve son olarak, kablosuz mouselarda sık görülüyor *_*
Enlace | Responder | Citar
 MaGNi


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 27 de diciembre de 2010
Mensajes:185
Escrito 20 de enero de 2013 - 00:43
SaoLs wrote:
Peki hocam 3 tc ile boomlamak mi yoks 4,5 veya daha fazla tc yaparak boomlamak mi daha iyi?

Duruma göre değişir. Eğer Imperiala erken atlaman gerekiyorsa 3 tc daha hızlı çağ atlamanı sağlayacaktır. Eğer zamanın varsa ve daha güçlü bir boom yapmak istiyorsan 4 tc iyidir. Bana sorarsan 5 tc abartıdır, yani 4 tc ile işçi kaçırmadan ve düzenli bir şekilde eko yaparsan yeterli olacaktır.
Enlace | Responder | Citar
 MaGNi


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 27 de diciembre de 2010
Mensajes:185
Escrito 20 de enero de 2013 - 00:49
MaRLoN_ wrote:
Benim sorunum oyuna girememekle alakalı. Oyunu sorunsuz yükledim. Voobly i açtığımda version 1.0C hatası verdi, hallettim. Voobly oyunun kurulu olduğu dosyayı göremiyordu dedi seçtim onu da hallettim. Sonra 1 2 defa oyun oynadım ama şu an 4 5 denemede de tam oyuna girecekken hata veriyor. Verdiği hata klasik hata raporu gönder, gönderme seçeneği ile beraber. Voobly den taratma yapınca her şey normal gözüküyor eğer yine sorun olursa PC ye reset at yazdı attım. Ama yine değişen bir şey yok. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

- Oyunun patchlerinden kaynaklanıyor olabilir.
- Oyun dosyalarında eksik dosya veya silinmiş dosya olabilir.
- Virüsden dolayı kaynaklanabilir.

Oyunu sil ve patchleriyle birlikte yeniden kur. Büyük ihtimal patchlerinde sorun var.
Enlace | Responder | Citar
 MaGNi


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 27 de diciembre de 2010
Mensajes:185
Escrito 20 de enero de 2013 - 01:01
konko1365 wrote:
bende bir lag sorunu var hangi odaya girsem fp diyorlar multi olayına yeni girdiğimden sorunu da anlamadım oyunlarda hep donuk donuk 5 6 sn sonra komut anlaşılıyor nasıl halledebilirim.

Eğer oyuna başlamadan karşıdakinin fp olduğunu görüyorsan oyuna hiç başlamana gerek yok çünkü zaten oyunun kasacağı garantidir. Fp sorununu aşşağıya yazdıklarımı uygulayarak çözebilirsin.

* Yapman gereken bilgisayarın verdiği ip yi modeme girmek. Bilgisayardaki ip değişmediği sürece fp olmazsın. Her fp olduğun olayıda kendine bağlamana gerek yok, karşındakindende kaynaklanabilir. Bilgisayar ip sini öğrenmek için yapman gereken Başlat-Çalıştır-Cmd-ipconfig yazarak ipye ulaşabilirsin. IPv4 yazan ip yi örneğin 192.168.1.1 . Bu ip yi modemde dmz açarak oraya girersen daha fp olmayacaksın. En azından sorun senden kaynaklanmayacak.
Enlace | Responder | Citar
 SaoLs


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 6 de agosto de 2012
Mensajes:25
Escrito 20 de enero de 2013 - 17:45
El arabasi fazla tarla yapinca alinir diye soyledi bir arkadas dogru mudur? Casltda Kt oynayan bir kisi castle gecince hemen uc tc yapmali mi yoksa odun guncellemesini alip sonra mi tc leri yapmali ( viperi izledim vs de kale cagina gecince ilk odun upini almisti).
Enlace | Responder | Citar
 MaGNi


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 27 de diciembre de 2010
Mensajes:185
Escrito 20 de enero de 2013 - 18:05
SaoLs wrote:
El arabasi fazla tarla yapinca alinir diye soyledi bir arkadas dogru mudur? Casltda Kt oynayan bir kisi castle gecince hemen uc tc yapmali mi yoksa odun guncellemesini alip sonra mi tc leri yapmali ( viperi izledim vs de kale cagina gecince ilk odun upini almisti).

El arabasını alman senin ekonomine bağlı birşey. 1v1 lerde ve teamgames lerde aldığın zamanlar birbirinden farklı olur. Mesela 1v1 oyunlarda ortalama dakka 17-18 gibi alıyorsan, teamgameslerde pocketken tc leri atmadan almazsın. Tek tc ile el arabasını alman seni yavaşlatır, çünkü zaman geçirmeden işçi basmalısın. Ama eğer 3 tc varsa 1 tanesiyle alabilirsin ve diğer 2 tc ilede işçi basarak açığı kapatırsın. Tabi bu dediğim teamgames de pocketken geçerli. 1v1 de ise dediğim gibi genelde dakka 17-18 gibi alınır. Dediğin şeyde yanlış değil ne kadar fazla tarlan olursa el arabısından o kadar fayda görürsün.

Evet, castle odun upu noktasında 1v1 veya tg fark etmez. Castle atladığında odun upunu alabiliyorsan en erken biçimde almalısın.
Enlace | Responder | Citar
 SaoLs


Grupo: Membresía Estándar
Ingreso: 6 de agosto de 2012
Mensajes:25
Escrito 20 de enero de 2013 - 18:13
Tesekkurler yararli bilgiler.


Enlace | Responder | Citar
1[2]34
Mostrando 16 - 30 de 48 mensajes
Saltar a Foro:
1 Usuario(s) están leyendo este tema (en los últimos 30 minutos)
0 miembros, 1 invitados

Most active threads in past week: